Ο Nέλσον Ολιβέιρα στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, καθώς, ως γνωστόν, υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεύτερο ματς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, με αποτέλεσμα να μπει στα… πιτς.

Ο Πορτογάλος επιθετικός στο πρώτο του μήνυμα, μετά τον τραυματισμό του, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει στη δράση ακόμη πιο δυνατός, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Πονάω, δε θα πω ψέματα. Αυτήν τη στιγμή, όμως, έχω τη μεγαλύτερη επιθυμία και προσήλωση από την έναρξη της επαγγελματικής μου καριέρας. Πιστεύω απόλυτα πως μέσα από τις δυσκολίες προκύπτουν οι ευκαιρίες και με τη βοήθεια του Θεού θα φροντίσω να επιστρέψω καλύτερος, πιο γυμνασμένος και δυνατός από ποτέ.

Θέλω, επίσης, να πω ότι ένιωσα μεγάλη συγκίνηση από τα μηνύματα και την αγάπη που εισέπραξα από όλους σας. Με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των υποστηρικτών, αλλά και όλων στον ΠΑΟΚ, είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση. Είμαι τυχερός που αγωνίζομαι για έναν μεγάλο σύλλογο και οικογένεια, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Τα λέμε σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης