Οι Γιάννης Σκόνδρας και Μιγκέλ Βίτορ βρέθηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και στους στόχους του «Δικεφάλου».

«Είναι σημαντικό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ να έρχονται μικρά παιδιά και οι γονείς τους εδώ και να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Σίγουρα το κλίμα έχει αντιστραφεί, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους και στους εαυτούς μας», είπε ο Σκόνδρας και αναφέρθηκε στις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα έλεγα ότι έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση, ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ακόμη νωρίς για να πούμε ότι το κλίμα είναι καλό ή στραβό».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου, σημείωσε: «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να νικάει μέσα, έξω. Σίγουρα είναι μείον ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο, αλλά έχουμε καλύτερο ρόστερ και μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε: «Ίσως. Κάποια παιδιά ήταν στην Εθνική. Όλοι, όμως, είμαστε επαγγελματίες και θα είμαστε πανέτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την βελτιωμένη παρουσία που έχει την φετινή περίοδο, ανέφερε: «Άλλο πέρσι άλλο φέτος. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι και νομίζω ότι έχω διορθώσει αρκετά από τα λάθη που έκανα πέρσι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης