Ανατροπή δεδομένων υπήρξε στην υπόθεση του Ελ Καντουρί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης έπεισε τον Μαροκινό άσο να μείνει στον ΠΑΟΚ παρά το έντονο πρέσινγκ της Πάρμα.
Μπορεί μέχρι χθες ο Μαροκινός να ήταν με το… ένα πόδι εκτός του «δικεφάλου» του Βορρά, έχοντας πάρει την απόφαση να μετακομίσει στους «παρμέντσι», ωστόσο, όλα άλλαξαν μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο των «ασπρόμαυρων».

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά την επιθυμία του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, να παραμείνει ο 28χρονος στο δυναμικό της ομάδας.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το τετ α τετ ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν αρκετό για να μεταπειστεί ο Μαροκινός και να αλλάξει την απόφασή του.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ φρόντισε να του αναλύσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, το ρόλο του καθενός μέσα στην πετυχημένη πορεία του Δικεφάλου και -φυσικά- να τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα εξαιρετικό κλίμα και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη ήταν αρκετά για να αλλάξουν το κλίμα και κυρίως τον τρόπο σκέψης του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης