Νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Μετά τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, διαπιστώθηκε ότι ένα εξ αυτών (που ανήκει σε παίκτη) ήταν θετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ασυμπτωματικός και έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα.

Η κατάστασή του λοιπόν θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο (όπως και όλων των άλλων παικτών) και θα πάει εξιτήριο όταν θα έχει δυο αρνητικά αποτελέσματα σε τεστ.

Από εκεί και πέρα, σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από δέκα περίπου μέρες στην Ελλάδα ο Γιόσιπ Μίσιτς, στη βουβωνική χώρα, μετά την πρώτη επέμβαση η οποία έγινε τον περασμένο Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, που μένει εκτός γηπέδων από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, παραμένει περιουσιακό στοιχείο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως δανεικός στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή του επρόκειτο να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά το πρόβλημα υγείας που προέκυψε άφησε μετέωρη την ολοκλήρωσή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και εντάσσεται στο πρόγραμμα πλήρους αποθεραπείας του ξένου ποδοσφαιριστή, με την προοπτική της επανόδου του στα γήπεδα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης