Νέα τηλεδιάσκεψη είχε τη Δευτέρα ο Ιβάν Σαββίδης με στενούς του συνεργάτες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με τον προπονητή της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» του Βορρά έκανε γνωστά στον Πορτογάλο τεχνικό τα σχέδιά του αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον σύλλογο, ενώ ενημερώθηκε από αυτόν για το πλάνο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλαμβάνει τη γενική επίβλεψη των μεταγραφών ο Γιώργος Σαββίδης

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης μοιράστηκε τις σκέψεις του και για θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Σαββίδης αναλαμβάνει τη γενική επίβλεψη των μεταγραφών, για τις οποίες βέβαια υπεύθυνοι θα είναι προπονητής και τεχνικός διευθυντής.

Μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους συνεργάτες του αναφορά για την πορεία του φακέλου για το νέο γήπεδο και business plan σχετικά με τη δημιουργία προπονητικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες τόσο των Ακαδημιών όσο και της πρώτης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός, με τον Γιώργο Σαββίδη να έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες ξεκαθαρίστηκε πως υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση, από τον οποίο ζητήθηκε:

1. Αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο.

2. Να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες.

3. Σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσαρόβα και τον τεχνικό διευθυντή να γίνει το πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ.

Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης