Για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με την ολλανδική Αϊντχόφεν μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αίσθηση που έχει για την ομάδα της πατρίδας του, αλλά και την προοπτική να διακοπεί η αρνητική παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια αυτά.

Για τη δυσμενή παράδοση με τις ολλανδικές ομάδες είπε: «Ναι, το συζητούσα αυτό με τον αδερφό μου τις προηγούμενες ημέρες, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλή παράδοση, και θέλουμε αυτό να αλλάξει, καιρός είναι. Βλέπετε ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει, τα γήπεδα είναι άδεια, είμαστε μόνο εμείς, οι παίκτες. Μπορεί να είμαι Ολλανδός, αλλά θέλω να κερδίσουμε την Αϊντχόφεν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός πως η Αϊντχόφεν είναι στο +1 και πόσο ρόλο παίζει αυτό, είπε: «Όπως και να έχει, εμείς θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε. Είμαστε καλά, είμαστε χαρούμενοι, έχει γίνει αλλαγή προπονητή και αυτό μπορεί να μας βγει σε καλό».

Για το αν μίλησε με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον ρόλο του στην ομάδα: «Δεν αλλάζει ο ρόλος μου. Είμαι εδώ για να παίζω, να βοηθώ την ομάδα. Από τις συζητήσεις που είχα με τον νέο προπονητή, μου ζήτησε να βοηθήσω τους νεότερους. Είμαστε όλοι μαζί, μια ομάδα, και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Για το τι αλλάζει το γεγονός πως η Αϊντχόφεν έχει απουσίες: «Είμαι παίκτης και ξέρω πώς είναι το ποδόσφαιρο. Ο καθένας που δεν παίζει και θα πάρει ευκαιρία θα μπει μέσα να αποδείξει πράγματα. Το ξέρουμε αυτό, το έχει ζήσει ο καθένας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης