Την πρόθεση του να δώσει προτεραιότητα στο κυπριακό πρωτάθλημα εξέφρασε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένρικ Μπεργκ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ (3/12, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD). Αναλυτικά ο Νορβηγός τεχνικός είπε:

Για τις διαφορές που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα: «Ο προηγούμενος προπονητής είχε φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο σύστημα. Παίζουν περισσότερο σχηματισμό 4-3-3 με κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλές μονάδες. Ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες την Κυριακή και περιμένουμε να παίξουν με τους παίκτες που χρησιμοποίησαν κόντρα στην Αϊντχόφεν. Έρχονται ξέροντας ότι αν κερδίσουν θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Εμείς έχουμε προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Παίζουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες, θα κάνουμε αλλαγές και θα έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι που έρχεται. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της διαδικασίας ανάπτυξης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι προτεραιότητα, πλέον, το πρωτάθλημα; «Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας. Στην αρχή της σεζόν προτεραιότητα ήταν η Ευρώπη, υπήρχαν παιχνίδια που αλλάζαμε όλη την ενδεκάδα και κερδίζαμε. Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αύριο, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την κατάσταση της υγείας των Μποτεάκ και Μαυρία: «Δεν αναμένεται να έχουμε άλλες απουσίες. Ο Έρικ δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα. Ήταν κρίμα γιατί είχε φτάσει σε ένα καλό σημείο απόδοσης στο παιχνίδι με την Γρανάδα. Ο Μαυρίας τραυματίστηκε στην προπόνηση. Είναι δύο διαφορετικοί τραυματισμοί. Δεν αναμένεται να μείνουν καιρό έξω όμως σίγουρα αύριο θα είναι εκτός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης