Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Μυστακίδης. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη NOVA: «Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η πρώτη θέση. Για εμένα προσωπικά, η δεύτερη θέση θα είναι αποτυχία».

«Αυτή η χρονιά με έμαθε πάρα πολλά. Οι προπονητές μου, ο κύριος Τούντορ και ο κύριος Ίβιτς με καθοδηγούσαν στην πρώτη μου σεζόν (στη Super League). Πέρασα δύσκολα στην αρχή αλλά δεν τα παράτησα, έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερος, να κάνω το βήμα παραπάνω» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους πολλούς τραυματισμούς που είχε εφέτος ο ΠΑΟΚ, είπε: «Ήταν ένα μειονέκτημα. Είναι λυπηρό να υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί. Εγώ πρώτη φορά στην καριέρα μου βγάζω θλάση. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να μη βγάζουμε προβλήματα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Ξεκινήσαμε με το δεξί και αυτό είναι σημαντικό. Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είναι λυπηρό να παίζουμε σε άδεια Τούμπα. Μόνο το τελευταίο παιχνίδι θα παίξουμε με κόσμο. Κοιτάζουμε κάθε ματς διαφορετικά, θέλουμε να πάμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης