Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τη Super League και την Ευρώπη.

«Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και σε ποια ομάδα αγωνίζομαι. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ο συναγωνισμός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος. Το σίγουρο είναι ότι όλοι βελτιωνόμαστε μέσα από αυτόν τον συναγωνισμό. Αυτό που έχω να κάνω, από τη στιγμή που γνωρίζω τι περιμένει από εμένα ο προπονητής μου, είναι να είμαι έτοιμος και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται» ανέφερε σε δηλώσεις του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις προοπτικές που ανοίγει το «διπλό» στην Τσεχία (ενδεχόμενη πρόκριση στους «32» του Europa League), ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Είναι δεδομένο ότι μία εκτός έδρας νίκη είναι πάντα σημαντική, γιατί -εκτός των άλλων- δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Υπάρχουν όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε για τη φάση των ομίλων και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στην Τούμπα, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης