Ο Λούκας Πέρεθ πλήρωσε το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί, αναγνωρίζοντας το λάθος του και μετά από συνομιλία με τον Ιγκόρ Τούντορ επέστρεψε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Φακούντο Περέιρα που δεν αποδέχτηκε την ποινή του, θα συνεχίσει να γυμνάζεται μόνος του.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και συνεχίστηκε με τακτική στην επιθετική ανάπτυξη. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με «ανοίγματα» σε πιο ελαφρύ ρυθμό για όσους αγωνίστηκαν την Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικά προπονήθηκαν Γκολάσα και Κωνσταντινίδης που δεν συμμετείχαν στην αποστολή της Κροατίας για το ματς με την Λοκομοτίβα. Ο Παναγιώτης Γλύκος που υπέστη θλάση β´ βαθμού στον πλατύ ραχιαίο θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό, ενώ και ο Κλάους Αθανασιάδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο διεθνής επιθετικός έβγαλε τα ράμματα και τις γάζες από το τραυματισμένο του δάχτυλο.

Τέλος, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κουλούρης, Πόζογλου και Δεληγιαννίδης και θα συμμετάσχουν σε αυτές τουλάχιστον ως την Πέμπτη. Οι διεθνείς νεαροί ενδέχεται να πάρουν στη συνέχεια κάποιες μέρες άδεια, λόγω της καλοκαιρινής επιβάρυνσης λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής. Από αυτούς ο Πόζογλου λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιέχει διπλή προπόνηση. Το πρωί σε δυο γκρουπ (11:00 και 12:00) οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και το απόγευμα (19:00) τακτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης