Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Ρωσία εν όψει του αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Κρόσνονταρ (22/9,22:00, COSMOTE SPORT 1 HD), με καθυστέρηση δύο ωρών.    

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 14:00 αλλά καθυστέρησε, καθώς διαπιστώθηκε τεχνικό πρόβλημα, στον καθιερωμένο έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Άμπελ Φερέιρα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, κάποια τελευταία μαθήματα στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι στο φινάλε. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Στην αποστολή δεν είναι οι Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Βαγκέ, των οποίων οι μεταγραφές ακόμα δεν ανακοινώθηκαν. Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Κούτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης