Στην αδυναμία των παικτών του να «καθαρίσουν» το ματς με τις ευκαιρίες που είχαν μετά το 1-0 στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη με ανατροπή (2-1) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι Θεσσαλονικείς έχασαν τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορούμε να πούμε ότι δεν τελειώσαμε το ματς στο πρώτο μέρος με τις ευκαιρίες που είχαμε, κι έτσι στο δεύτερο χάθηκε ο έλεγχος, αλλά δεν τον κέρδισε αυτόν ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρξαν καθαρές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κι εμείς καλές ευκαιρίες, δεν θεωρώ πως με βάση την εικόνα του ματς ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη δημιουργία μας, είχαμε τρεις ευκαιρίες και ο αντίπαλος μία. Τον Μπίσεσβαρ τον ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα για να εκμεταλλευτούμε τους χώρους όταν θα μας πίεζε ο αντίπαλος.

Ο Γκορντεζιάνι πήρε την ευκαιρία του, δεν είναι εύκολο, θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί. Δεν ξέρω, δεν πιστεύω να είναι σοβαρό αυτό που έπαθε ο Ολιβέιρα αλλά έκανε μεγάλη προσπάθεια σήμερα και η μεγάλη αποχή του μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, κι εμείς είμαστε, αλλά θα πρέπει να ξυπνήσουμε με άλλο σκεπτικό την επόμενη μέρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης