Ως νίκη, έστω και… μικρή, θεωρεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον βαθμό που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (1-1) από την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το τέλος του ντέρμπι:

«Είναι μια μικρή νίκη της δουλειάς και της θυσίας μας. Ο ένας βαθμός μας κρατάει στην κορυφή και μακριά από τη δεύτερη θέση. Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα που είχε ο κάθε παίκτης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο βαθμός ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Η ομάδα μας έχει 17 νίκες σε 19 παιχνίδια και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά και μια αίσθηση ευθύνης. Για να κερδίσεις έναν τίτλο πρέπει να πάρεις τους βαθμούς. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, τότε τουλάχιστον να μην το χάσεις, ειδικά όταν παίζεις με τόσο δυνατούς αντιπάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού έως την αποβολή, με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο. Η αποβολή μας αποσυντόνισε λίγο. Ήταν μικρό το χτύπημα για εμάς. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί αν είχαμε τα ίδια τρεξίματα θα χάναμε ενέργεια και η ΑΕΚ θα είχε περισσότερους χώρους.

Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή. Ίσως να έγιναν πολλά λάθη εναντίον μας, είτε εναντίον της ΑΕΚ. Αλλά δε καμία περίπτωση δε νομίζω πως ήλθε εδώ ο διαιτητής για να αδικήσει κάποια ομάδα. Ο Πασχαλάκης έκανε καθυστερήσεις, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα και του είπαμε και εμείς να παίζει πιο γρήγορα για να μη ρισκάρει.

Νομίζω ότι η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Κάτι δουλεύει καλύτερα για μία ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης