Ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

«Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης με υποστήριξε θερμά. Όταν πρωτοπήγα στον ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι με αντιμετώπιζαν με καχυποψία, δεν ήμουν γενικά αποδεκτός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ήρθα από μια ομάδα που έβαζε πάντα προβλήματα στο ΠΑΟΚ. Την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο κ.Σαββίδης κάλεσε όλους τους παίκτες και τους διοικούντες και τους είπε: “Ο προπονητής μας είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και εγώ είμαι ο πρώτος που τον στηρίζω. Εάν κάποιος δεν το κάνει αυτό, την επόμενη στιγμή θα φύγει από εδώ. Αυτός είναι προπονητής μας!” Καταλαβαίνετε πόσο ηχηρό ήταν αυτό το μήνυμα».

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στους λόγους της αποχώρησης του: «Έφυγα λόγω κάποιων παρεξηγήσεων. Ήταν μια τεράστια πρόκληση οι όμιλοι του Champions League!

»Υπήρχε κίνδυνος να χάσουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή. Παίκτες που ήταν κομβικοί. Δεν κατάφερε η ιδιοκτησία να τους κρατήσει στην ομάδα και με τη σειρά μου… αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να φύγω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης