Την ευθύνη για την εντός έδρας ήττα από την Βίντι ανέλαβε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν υπάρχουν πολλά να αναλύσουμε, παίξαμε πολύ άσχημα. Η προσέγγισή μας ήταν λάθος και δεν μπορέσαμε να έχουμε μια κανονική παρουσία με φυσιολογικές αντιδράσεις στο παιχνίδι μας. Πιθανώς να είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι κι αυτό είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν κατάφερα να στείλω το κατάλληλο μήνυμα στους παίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν μετά το την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι σκέφτεται να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο το ροτέισον: «Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα με τον Βιεϊρίνια μετά τον αγώνα με τον Άρη. Αρχικά σκεφτόμουν να αλλάξω τον Μάτος, όμως μετά από τον αγώνα με τον Άρη, στραφήκαμε σε αυτή τη λύση.

Για τους κεντρικούς αμυντικούς δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ήταν φανταστικοί ως τώρα και είναι λογικό να εμφανιστεί ένα λάθος σε μια σειρά αγώνων. Ήταν η μόνη επιλογή η χρησιμοποίησή τους, γιατί η Βίντι αμύνεται πολύ καλά από τη μέση και μπροστά. Δεν πρέπει να μένουμε σε έναν παίκτη, ήταν συνολικά κακή εικόνα, αλλά η ευθύνη είναι δική μου για την προσέγγισή μας στον αγώνα με τη Βίντι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης