Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται από την ισοπαλία στο ντέρμπι των «δικεφάλων» εμφανίστηκε ο Κρέσπο, μετά την μοιρασιά (2-2) της ομάδας του με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, το περιμέναμε από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ήμασταν καλοί, δεν ελέγξαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε, αλλά δημιουργήσαμε φάσεις και σκοράραμε δύο φορές. Έγιναν αρκετά περίεργα πράγματα στο ματς και τελικά μείναμε με τον έναν βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός στη Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γκολ του ο Κρέσπο ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολα για μένα, γιατί έλειψα επτά μήνες με τραυματισμό. Χαίρομαι για αυτό, όχι όμως για το αποτέλεσμα γιατί νομίζω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αυτό που μου λείπει είναι η αίσθηση του κόσμου στο γήπεδό μας. Ελπίζω σύντομα να τους έχουμε μαζί μας».

Ερωτηθείς για τα αβίαστα λάθη του ΠΑΟΚ και το πού οφείλονται απάντησε: «Σε κάθε παιχνίδι γίνονται λάθη και νομίζω πως τα υπερτονίζουμε και τα πληρώνουμε. Στο πρώτο γκολ ήταν μια πολύ όμορφη ενέργεια από τον παίκτη της ΑΕΚ, στο δεύτερο μετά από ένα λάθος οργανωθήκαμε, αλλά ήταν μια περίεργη φάση και δεχτήκαμε γκολ. Δυστυχώς πληρώνουμε ακριβά τα λάθη μας, αλλά θα πρέπει να τα περιορίσουμε».

Για τον τραυματισμό του στα τελευταία λεπτά ο Ισπανός επισήμανε: «Δέχτηκα μια κλωτσιά, αυτή τη στιγμή πονάω αρκετά και θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα είμαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση με το αν η ομάδα του εξελίσσεται, τόνισε: «Ναι, βλέπω πως βελτιωνόμαστε στα τελευταία ματς. Είμαστε πιο σοβαροί και συμπαγείς. Σίγουρα, δεν κερδίσαμε, κάναμε κάποια πράγματα που δεν θέλαμε, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και είμαστε σε καλό δρόμο».

Τέλος, για τον διάλογο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τέλος, είπε: «Μου έκανε πλάκα για το γκολ που πέτυχα, γιατί είχε πει στους παίκτες του να με προσέχουν. Ήταν νευριασμένος που σκόραρα. Μετά με ρώτησε για την οικογένειά μου γιατί ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στη Σεβίλλη».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης