Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Άνχελ Κρέσπο, δηλώνοντας πάντως περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του.

Ο αμυντικός του δικεφάλου του Βορρά αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία του αγώνα στο Άμστερνταμ, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «κάναμε κάποιους να φοβηθούν γιατί ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-το αν η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Όλοι είδαν τι έγινε μέσα στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά μερικές φορές όταν αντιμετωπίζουμε όλα όσα έγιναν, γίνεται πολύ δύσκολο για εμάς».

-το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ πλέον ομάδα επιπέδου Champions League: «Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο του Champions League, αλλά δείξαμε σε αυτά τα δύο ματς ότι είμαστε στο επίπεδο να αφήσουμε εκτός μια ομάδα όπως ο Άγιαξ. Το δείξαμε αυτό στο γήπεδο αλλά είναι δύσκολο όταν σου καταλογίζουν τρία πέναλτι, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα όπως ο Άγιαξ, που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-τον στόχο να φτιάξει όνομα ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Τώρα αυτός είναι ο στόχος μας. Είχαμε το όνειρο να πάμε στους ομίλους του Champions League αλλά τελείωσε και τώρα έχουμε μπροστά μας το Europa League. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε απέναντι στον Άγιαξ, θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Europa League».

-το αν ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει πιο δυνατός: «Μετά απ’ ότι είδα, είπα την αλήθεια. Ένιωσα πολύ λυπημένος, αλλά με αυτό που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, μας κάνει περήφανους. Κάναμε κάποιους να φοβηθούν γιατί ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Ευρώπη, αλλά νιώθω ότι θα κάνουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης