Κυριάκος: «Προς τιμήν της ΑΕΚ ότι δεν έκανε ένσταση - Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 18:28
Κυριάκος: «Προς τιμήν της ΑΕΚ ότι δεν έκανε ένσταση - Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία ενημέρωσε ότι δεν θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το θέμα με τις μη θεωρημένες κάρτες υγείας 12 ποδοσφαιριστών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Κυριάκος με γραπτή του δήλωση επαίνεσε την «Ένωση» γι’αυτήν την απόφασή της.

Παράλληλα, το διοικητικό στέλεχος των «ασπρόμαυρων» παραδέχθηκε το μεγάλο σφάλμα, στο οποίο υπέπεσε η ομάδα του, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους του «δικεφάλου» του Βορρά.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου:

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε.

Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και “ναι μεν αλλά” οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω.

Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια “πληγή” στο σώμα του Συλλόγου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 18:39