Για ψευδαισθήσεις τραυματισμών και καμία διάθεση συνεργασίας από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το ντέρμπι στην Τούμπα δεν ξεκίνησε ποτέ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιμένουμε να κλείσει ο διαιτητής το φύλλο αγώνα. Έχετε δει τα πράγματα, τα έχετε συζητήσει. Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ με συγκεκριμένο στόχο. Από την αρχή είχαν ψευδαισθήσεις τραυματισμών, επικοινωνίας. Όπως δεν σεβάστηκαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, έτσι δεν σεβάστηκαν και σήμερα. Κρίνονται όλοι, για όσα κάνουν στο ποδόσφαιρο.

Το μόνο που ήρθαν να κάνουν ήταν να ουρλιάζουν. ούτε συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα. Όλοι αντιλαμβάνονται τι μεγάλος αγώνας έχει γίνει με τον κόσμο και τη συμπεριφορά του.

Είναι προκλητικοί τόσα χρόνια, είναι προκλητικοί και σήμερα. Τριάντα χρόνια το κάνουν. Βρήκαν σήμερα μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Το δικό μας λάθος είναι ότι τόσο καιρό φωνάζουμε για τη γύμνια τους Ο καθένας μπορεί με μια φαντασίωση να κρατήσει κάτι για λίγα λεπτά αλλά όχι για πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης