Την ανάπλαση της περιοχής γύρω από την Τούμπα και τον γενικό ανασχεδιασμό του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, προανήγγειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Μακεδονία Παλλάς.

Ο κ. Κατσαρής είπε στους δημόσιογραφους: «Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, για να ξεκινήσουμε τις προεργασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Η συζήτηση που έγινε, ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Και οι δύο δεσμεύτηκαν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ξεκινήσουν τα έργα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος χώρος υπάρχει γύρω από την Τούμπα και ανήκει στον Δήμο, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, θα αξιοποιείται από τον ΠΑΟΚ κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ όταν δεν υπάρχουν αγώνες, αυτοί οι χώροι θα βρίσκονται στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής.

Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε όπου υπάρχει πρόβλημα, να το λύσει. Είτε αυτό είναι κατασκευαστικό, είτε διάφορα προγράμματα που μπορεί να βγάλει, δεσμεύτηκε να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όχι απλά θα τρέξουμε, αλλά θα το τελειώσουμε μια ημέρα νωρίτερα από το γρηγορότερο.

Μιλήσαμε για γενική ανάπλαση της περιοχής, σχεδόν ολόκληρο το τετράγωνο. Δεν μιλήσαμε για παράδειγμα για εξόδους στην περιφερειακή. Πρέπει πρώτα-πρώτα να διασφαλίσουμε τους χώρους που χρειάζονται για τη δημιουργία του γηπέδου και μετά θα προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα θέματα» τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης