Ο Χοσέ Κάνιας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι η πρόταση που του κατέθεσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν τον ικανοποιούσε.

«Ξέρω ότι είμαι πρώτος Ισπανός του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και ελπίζω να μην είμαι ο τελευταίος. Ελπίζω να συνεισφέρω στη βελτίωση της ομάδας, γιατί είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της. Είχα ένα πολύ όμορφο καλωσόρισμα από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στην Αυστρία. Το μόνο που μένει είναι να προσαρμοστώ το συντομότερο», δήλωσε αρχικά ο Χοσέ Κάνιας και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά όταν μου έκανε πρόταση ο Ερυθρός Αστέρας, ήξερα τι πρέπει να κάνω. Είναι ένα κλαμπ με πλούσια ιστορία και με υψηλές απαιτήσεις, γι’ αυτό δεν δυσκολεύτηκα να αποδεχθώ την πρόταση. Ο ΠΑΟΚ που πρόσφερε επέκταση συμβολαίου, αλλά η πρότασή του δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου. Νομίζω ότι ήταν σωστή κίνηση να μετακομίσω από τη Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε στο Champions League. Ήμουν τυχερός που έχω αγωνιστεί σε ποιοτικές ομάδες στην Ισπανία και την Αγγλία, αλλά κάθε νέα πρόκληση είναι μία νέα εμπειρία».

Για τις συμβουλές του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανέφερε: «Επικοινωνώ με τον Πρίγιοβιτς, από τον οποίο έχω ακούσει πολλά για την ομάδα. Οι συζητήσεις που έκανα μαζί του, με βοήθησαν να πάρω την απόφαση να υπογράψω στον Αστέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης