Στη μεταγραφική λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται ότι έχει μπει ο Ευθύμης Κουλούρης.
Αυτό αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», υποστηρίζοντας ότι τα «λιοντάρια», έπειτα από έρευνα αγοράς «… πρόσθεσαν στη λίστα τους το όνομα του Κουλούρη, του 22χρονου Έλληνα άσου του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο».
Όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα, οι ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου έχουν ήδη αρχίσει κάποιες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο εν λόγω άρθρο, «… οι πρώτες αναφορές δεν ήταν ενθαρρυντικές, διότι στο Alvalade η ιδέα ήταν να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Από τη Θεσσαλονίκη ήρθε η πληροφορία ότι ο παίκτης παραχωρείται αντί 7 εκατ. ευρώ, τιμή πολύ υψηλή για τη Σπόρτινγκ».

Μεταξύ άλλων η «A Bola» υπογραμμίζει ότι η ομάδα της Λισαβόνας θα καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς στα τέλη της αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουλούρης αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ομάδα του Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης