Επίσημη μορφή πήρε την Τρίτη η μετακίνηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού από τον ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Άγγλους ο 25χρονος μπακ ανέφερε ότι «ήταν όνειρό μου να παίξω σε αγγλική ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα της Νόριτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα. Ήταν όνειρο να παίξω σε μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε.

Ήταν πολύ φορτωμένες οι τελευταίες μέρες αλλά τώρα είμαι εδώ και ανυπομονώ να πατήσω στο χορτάρι με τους νέους μου συμπαίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Θεωρώ πως είμαι ένας γρήγορος παίκτης, και σε άμυνα και σε επίθεση. Μου αρέσει το στυλ της Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα να προβιβαστεί».

Τη μεταγραφή σχολίασε και ο τεχνικός της πρωτοπόρου της Championship, Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος είπε πως «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Δημήτρη μαζί μας. Θέλαμε να φέρουμε κάποιον που δε θα βοηθήσει για λίγο μόνο αλλά μακροπρόθεσμα.

Στον Δημήτρη, βρήκαμε το… κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία και έχει περιθώρια εξέλιξης.

Είναι ήδη έμπειρος και με πολλά ματς για την εθνική Ελλάδας. Έχει παίξει για ένα κορυφαίο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να παίζει σε κάθε αγώνα για τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης