Ο Δημήτρης Γιαννούλης, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που φαίνεται ότι υπάρχει για το πρόσωπό του από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ ξεκαθάρισε ότι εκπρόσωπός του είναι ο Βασίλης Παναγιωτάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του Τζάκι Μουγιάλ, ο οποίος διατεινόταν ότι είναι μάνατζέρ του.

«Ο ατζέντης μου είναι όντως ο Βασίλης Παναγιωτάκης και δεν γνωρίζω τον κ. Μουγιάλ» επισήμανε ο Κατερινιώτης μπακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος κληθείς να μιλήσει για την ομάδα της Μόσχας τόνισε:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω διαβάσει στις εφημερίδες αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε αν με ενδιαφέρει ή όχι. Ο πρώτος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο είναι σεβαστό. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να με παραχωρήσει, μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα αναλύσω τις σκέψεις μου αναφορικά με το μέλλον μου».

Στα ρωσικά ΜΜΕ μίλησε και ο πραγματικός ατζέντη του παίκτη ο Βασίλης Παναγιωτάκης,ο οποίος ξεκαθάρισε πως: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός ο Τζάκι Μουγιάλ. Είχε μιλήσει ξανά το χειμώνα και τότε είχαμε παραμείνει σιωπηλοί αλλά συνεχίζει να μιλάει ως εκπρόσωπος του Γιαννούλη. Μπορείτε να τσεκάρετε μέσω του ποδοσφαιριστή ποιος είναι ο ατζέντης του, ο οποίος -επίσης- με ρώτησε ποιος είναι ο Μουγιάλ.

Δεύτερον, κανένας δεν έχει μιλήσει με τον παίκτη μου σχετικά με την Λοκομοτίβ και γενικά δεν έχουμε δεχθεί καμία κλήση. Τρίτον, γνωρίζετε ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης και έχει σχέση με τη Ρωσία, οπότε πιθανότατα έχει άμεση επαφή με τους ιθύνοντες της Λοκομοτίβ, ωστόσο, επαναλαμβάνω πως δεν γνωρίζω για τυχόν επαφές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Ρεν, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε: «Αυτό είναι γνωστό εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό ακόμη και στα media. Η Ρεν έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Γιαννούλης είναι παίκτης Εθνικής ομάδας και όπως είναι φυσικό υπάρχουν προτάσεις για εκείνον.

Υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαμπντόρια, την Αταλάντα, την Βαγιαδολίδ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Απ΄όσο γνωρίζω, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει αυτήν την στιγμή να τον πουλήσει. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι σε σχέση και με την πανδημία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης