Ξεκίνησε κι επίσημα το Σάββατο η εποχή του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν την πρόσληψη του Ουρουγουανού, αποχαιρετώντας παράλληλα τον Αμπέλ Φερέιρα, που ως γνωστόν θα αναλάβει την Παλμέιρας.

Ο παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου» του Βορρά και μέχρι πρότινος προπονητής της Κ-19 του συλλόγου στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας επιχείρησε να τους ανεβάσει το ηθικό τους αναφέροντάς τους αρχικά ότι «πρέπει να είστε μάγκες, μάγκες εδώ μέσα», εννοώντας τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Πάμπλο Γκαρσία τους είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ τώρα. Είστε κουρασμένοι από το ταξίδι, θέλω απλά να σας καλωσορίσω… Άλλο το Europa League, άλλο το πρωτάθλημα…

Πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας ότι όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Εδώ δίνουμε κάθε μέρα εξετάσεις. Το πιο σημαντικό είναι το μυαλό, να μην υπάρχει χαλαρότητα.

Έχετε ποιότητα, τα έχετε όλα. Μου αρέσει να παίζουμε καλή μπάλα γιατί έχουμε ποιότητα. Αλλά θέλω να είμαστε επιθετικοί, να πιέζουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο νέο πρόβλημα.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο και συνεχίστηκε με μαθήματα τακτικής.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης