Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ τόνισε ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, ενώ αναφέρθηκε στο ότι πολλές φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις.

Για το Αλέξανδρο Πασχαλάκη είπε: «Αυτά είναι πράγματα του ποδοσφαίρου, διότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όταν κάποιος δεν βρίσκεται σε καλή μέρα δεν είναι εύκολα να αγωνίζεται και να παίρνει τέτοια ευθύνη. Πάντα είμαι μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, τους στηρίζω και θα δώσω τα πάντα για αυτούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Πασχαλάκη που πηρέ κύπελλο και πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιδιαιτερότητα των ματς σημείωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φάση, κάθε προσπάθεια. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε και να προσαρμοστούμε στον εκάστοτε αγώνα και την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε».

Για την ανάγκη προσαρμογής σχολίασε: «Θα ήθελα η ομάδα να αγωνίζεται διαφορετικά κάποιες φορές, μιλάμε για μια ιδιαίτερη στιγμή που ήθελε ειδική διαχείριση. Το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο ένα δρόμο για να φέρει επιτυχίες. Πρέπει να προσαρμόζεσαι με βάση τον αντίπαλο και με βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης