Ανακουφισμένος από το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας και τη νίκη επί της Λαμίας με 5-2 παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νίκη απέναντι στη Λαμία: «Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά στον αγώνα και ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι δυστυχώς από μια στατική φάση καταφέρανε και ισοφαρίσανε. Εμείς δεν πτοηθήκαμε και κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ. Καταλαβαίνω ότι η ομάδα σε κάποιο σημείο έδειξε άγχος, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν η αύρα που υπάρχει είναι αρνητική. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε με εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε και αυτός είναι ο δρόμος».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και για αυτό χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη. Για εμένα είναι κρίμα που δεν παίζουμε με κόσμο γιατί θα τους βοηθούσαν στην ψυχολογία. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε με πίστη, γιατί ξέρουμε καλά ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θέλει να δει τον ΠΑΟΚ ψηλά και εμείς παλεύουμε για αυτόν τον κόσμο».

Για τη χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια ως αριστερό μπακ: «Όπως έχουμε πει, πάντα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το καλό built up που έχουμε από πίσω και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Μπάμπα Ραχμάν: «Ξέρουμε ότι δυστυχώς του λείπει αρκετά ο αγωνιστικός ρυθμός. Όταν ήρθε, κάναμε τα εργομετρικά για να δούμε σε τι κατάσταση είναι, υπάρχει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αύριο όμως έχουμε έναν φιλικό αγώνα για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μπορεί να αγωνιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης