«Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μη μιλήσω για τη διαιτησία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, χαρακτηρίζοντας τεράστια ομάδα τον ΠΑΟΚ.

«Πήραμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League κάτι που κανείς δεν περίμενε. Στο μυαλό μου, πάντως, πίστευα ότι μπορούμε να κατακτήσουμε περισσότερα πράγματα και να πάμε καλύτερα στη διάρκεια της σεζόν, διότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να διεκδικεί υψηλότερους στόχους» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην απόλυση του Τούντορ, τόνισε ότι «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο». «Πιστεύω ότι ο Τούντορ είναι καλός προπονητής, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν είχε και τύχη. Ίσως σε μια άλλη ομάδα να τα καταφέρει καλύτερα» πρόσθεσε ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Σχετικά με την απόφαση για την παραμονή του Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, σχολίασε:

«Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Έκανε πολύ καλή δουλειά αν και ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έδειξε ότι ήταν εκεί για μας και εμείς ήμασταν εκεί για αυτόν. Η ομάδα έγινε ένα και αυτός ήταν ο λόγος που καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play offs, εκεί που δεν μας υπολόγιζε κανείς. Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς, με προβλήματα και χάρη στη δουλειά του Ίβιτς τερματίσαμε στην πρώτη θέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης