Ο ΠΑΟΚ κατάφερε το βράδυ της Τρίτης να πάρει μία μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα, κρατώντας ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Όπως είναι φυσικό η σπουδαία νίκη επί της Μπενφίκα πανηγυρίστηκε έντονα στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θέλει η ομάδα του να μείνει σε αυτό πανηγυρικό κλίμα.

Πιο χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι το Champions League και εν προκειμένω τα ματς με την Κράσνονταρ μπορούν να περιμένουν, ζητώντας τους να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί απέναντι στον Ατρόμητο.

«Δουλεύουμε σκληρά για να απολαμβάνουμε μεγάλες νίκες. Για να αισθανόμαστε υπερήφανοι και να κάνουμε και εσάς να αισθάνεστε υπερήφανοι για την οικογένειά μας. Ολοκληρώσαμε το δεύτερο βήμα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Είμαστε ήδη απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να περιμένει» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής, συνοδεύοντας το σχόλιό του με το βίντεο της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Τούμπας, αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση εις βάρος της Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι (16/9), ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Γερμανός Ολαφ Ρέμπε είχε συνάντηση με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιαννούλη, με τον οποίον συζήτησαν τα ενδεχόμενα ανανέωσης του συμβολαίου του με επέκταση της ρήτρας και αύξηση των αποδοχών του, αλλά και της πιθανής μεταγραφής του, καθώς ο αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι στόχος κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων μεταξύ των οποίων και η Αταλάντα που ήδη έχει προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης