Σαφείς είναι οι ενδείξεις για την αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα από το τιμόνι του ΠΑΟΚ και την ανάληψη καθηκόντων στη βραζιλιάνικη Παλμέιρας. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Γρανάδα έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Εγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Όταν η ομάδα είναι πλήρης γίνεται πολύ ανταγωνιστική και νομίζω ότι η ομάδα μου σήμερα ήταν πολύ συνεπής στο αγωνιστικό μας πλάνο και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Όταν η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όταν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της, τότε γίνεται πολύ πιο ανταγωνιστική. Απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν επιτρέπει σε καμία ομάδα να κάνει πολλές φάσεις. Σήμερα στο γήπεδο της Γρανάδα έγινε ένα πάρα πολύ καλό γήπεδο και οι δύο ομάδες είχαν για μία καλή ποιότητα και ένα καλό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης είχα δηλώσει ότι είναι ένας ανοιχτός όμιλος. Εμείς δεν δείξαμε ασέβεια στην Ομόνοια η οποία έδειξε σήμερα ότι δικαιολογημένα είναι στη φάση των ομίλων του Europa League, αφού άλλωστε μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ισόπαλη με την Αϊντχόφεν στο σημερινό παιχνίδι της.”

Στην ερώτηση για το μέλλον του και τα θρυλούμενα για την αποχώρησή του από το τιμόνι του της ομάδας ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε:

“Σήμερα είμαι εδώ με τους ποδοσφαιριστές μου, αύριο είναι μία άλλη μέρα και θα δούμε. Αυτό που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο είναι ότι η ομάδα έχει μία δική της αγωνιστική ταυτότητα, είτε παίζει με τρεις πίσω είτε παίζει με τέσσερις, είναι μία ομάδα που μπορεί ακόμα να βελτιωθεί πάρα πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι ο αντίπαλος προπονητής στο τελευταίο λεπτό έβαλε έναν κεντρικό αμυντικό επιπλέον ίσως γιατί φοβήθηκε και αυτό από μόνο του λέει κάτι. Θα ήθελα να μοιράσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης