Άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν αφήσει πίσω τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, τους διεμήνυσε ότι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τη νίκη από το «Καραϊσκάκη», υπογραμμίζοντας πάντως ότι, όπως εξελίχθηκε το ματς, είναι σημαντικό ότι δεν ηττήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Πορτογάλος έδωσε το σύνθημα για τους επόμενους αγώνες του «Δικεφάλου» του Βορρά, αρχής γενομένης από αυτόν με την Ξάνθη.

«Έπρεπε να κερδίσουμε, είχαμε χώρους στο δεύτερο μέρος, αλλά από δικά μας λάθη δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε, άλλωστε έχουμε το παιχνίδι στο γήπεδό μας στον δεύτερο γύρο, αλλά και τα πλέι οφ μπροστά μας» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός για το ντέρμπι κορυφής.

Όσο για τη συνέχεια ο Φερέιρα επεσήμανε: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά με την ίδια σοβαρότητα και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα, και πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης