Φερέιρα: «Είμαστε λυπημένοι και εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 22:40
Φερέιρα: «Είμαστε λυπημένοι και εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα»

Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τονίζει ότι η πρώτη βαθμολογική απώλεια του «δικεφάλου» του Βορρά στο πρωτάθλημα στενοχωρεί όλους στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε λυπημένοι και εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα γιατί προσπαθήσαμε, ξέραμε τι είδους αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε. Γι' αυτούς θα ήταν μεγάλη επιτυχία ο βαθμός της ισοπαλίας, τον οποίο και τελικά πήραν.

Εμείς προσπαθήσαμε, είχαμε 16 τελικές, φτάσαμε πολλές φορές κοντά στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Εάν θα έπρεπε να κερδίσει κάποια ομάδα, αυτή ήταν η δικιά μας, αλλά δυστυχώς πήραμε έναν βαθμό».

Για την μετάβαση από τα παιχνίδια της Ευρώπης σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι κάτι που έχει πολλά οφέλη, αλλά και θα μας δυσκολέψει περισσότερο. Θέλουμε όμως να το ζήσουμε, θα είναι πιο δύσκολη η προσαρμογή, αλλά έχουμε όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε και στις δύο διοργανώσεις. Όσον αφορά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, επειδή δεν έχουν περάσει οι 72 ώρες που απαιτούνται για να έρθει το επόμενο παιχνίδι, δεν μπορούμε να ψάξουμε εκεί για το αν φταίει κάτι. 

Προστατεύσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές ως προς το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όμως όλοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά μένουμε με τον έναν βαθμό. Έπαιξαν πολύ σφιχτά αμυντικά, ξέραμε ότι θα προσπαθήσει να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Μπορώ να πω ότι ήμασταν καλοί σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις όλες τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, έκαναν μία ή δύο επικίνδυνες και κατάφεραν να πετύχουν γκολ. Αυτό που μας κοστίζει, που μας λυπεί, που μας εκνευρίζει είναι πώς χάθηκαν οι δύο βαθμοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες στο ρόστερ είναι νεαροί σε ηλικία: «Αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε, αυτήν την ομάδα έχουμε. Πιστεύουμε σε αυτούς. Το ξέρουμε ότι έχουμε μία από τις πιο νεανικές ομάδες, αλλά τους εμπιστευόμαστε και με αυτούς θα συνεχίσουμε ως το τέλος. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Θέλαμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο, υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδι για να επανορθώσουμε και να κατακτήσουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε, δηλαδή το πρωτάθλημα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 22:49