Ικανοποιημένος από την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (2-2) δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα στην κάμερα του PAOK TV, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του δραματικού αγώνα στην Τούμπα.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να πάμε πρώτοι. Μπήκαμε αγχωμένοι και η πίεση του αντιπάλου μας δυσκόλεψε στην κυκλοφορία, όμως πιστεύω πως ο αντίπαλος μας άδικα προηγήθηκε, γιατί και εμείς είχαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που μπορούσαμε να σκοράρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δώσαμε όλα στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αλλαγές, αντιδράσαμε καλά, σκοράραμε και χάσαμε ευκαιρίες όπως η φάση που είχαμε με το δοκάρι. Η ομάδα έδειξε πως αρνείται να χάσει! Είναι θετικό που κρατήσαμε το αήττητο. Ο Βιεϊρίνια έχει τεράστια ψυχή, τι να πω γι΄αυτόν.

Συγχαρητήρια και πάλι στον κόσμο. Τα τελευταία πέντε λεπτά θα έπρεπε να είναι δέκα, γιατί ο αντίπαλος προσπάθησε να χαλάσει τον ρυθμό του αγώνα, να σπαταλήσει χρόνο και τιμωρήθηκε στο τέλος. Καταπληκτική ατμόσφαιρα για μία ακόμη φορά. Η ενέργεια που είχαμε στο φινάλε οφείλεται και σε αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης