Με ένα ερωτηματικό για το αριστερό άκρο της άμυνάς του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του με την Αϊντχόφεν στο PSV Stadion (22.00, COSMOTE SPORT 2 HD), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με το πρόσωπο του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη, αφού οι πιθανοί αντικαταστάτες του Περέιρα, Βιεϊρίνια και Λύρατζης δεν είναι με την αποστολή στην Ολλανδία. Επομένως δύο είναι οι πιθανές εκδοχές για τον Ουρουγουανό τεχνικό του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία. Ή θα επιλέξει να μετακινήσει τον Χοσέ Κρέσπο στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Ίγκασον ως παρτενέρ του Βαρέλα, ή θα διαλέξει να καλύψει τις δυο πλάγιες θέσεις της άμυνας με τους Ροντρίγκο Σοάρες και Μούσα Ουαγκέ, που και οι δυο όμως είναι δεξιοπόδαροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν αυτού του ζητήματος δεν υπάρχει κάτι άλλο που να πονοκεφαλιάζει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ πολύ δε περισσότερο, αφού και ο μέσος Ντάγκλας Αουγκούστο είναι έτοιμος να ξεκινήσει από τη θέση του στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Με βάση τις εκτιμήσεις, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει αύριο με τους Ζ. Ζίφκοβιτς, Σοάρες, Ουαγκέ ή Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Σβαμπ και Αουγκούστο, Τζόλη, Αντρ. Ζίφκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Η κλασική επιλογή στον σχηματισμό του Ουρουγουανού τεχνικού είναι 4-3-3 και ο ΠΑΟΚ σαφώς δεν θα παίξει αμυντικά για να διαφυλάξει ένα ισόπαλο αποτέλεσμα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι της λογικής πως διεκδικώντας τη νίκη μπορείς να κερδίσεις την ισοπαλία, που είναι ένα από τα δυο διεκδικούμενα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την πρώτη τους νίκη επί ολλανδικού εδάφους, ώστε να γίνουν φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί θα παίξουν με τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Μποσαγκλί, Τεζέ, Μαξ, Μαντουέκε, Σανγκαρέ, Ροζάριο, Γκάμπο, Μόλεν και Ζάχαβι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τρεϊμάνις από τη Λετονία, με βοηθούς τους Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοβιτς και τέταρτο τον Γκολούμπεβς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης