Στη βάση του επέστρεψε την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό του από τον Άγιαξ από τη συνέχεια του φετινού Champions League.

Η αποστολή του «Δικεφάλου», η οποία με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (13/8) διανυκτέρευσε στο Άμστερνταμ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με τον Αμπέλ Φερέιρα να διαφοροποιηθεί το αρχικό πλάνο που καταρτίστηκε για την ομάδα, πριν ταξιδέψει για την Ολλανδία για το ματς με τον Άγιαξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ειδικότερα, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του μέχρι και αύριο (15/8), ενώ, βάσει προγράμματος, με την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» ήταν να μεταβούν στο γήπεδο για προπόνηση.

Ο Φερέιρα θέλησε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν για πρόκριση κόντρα στον «Αίαντα» και όρισε για την Παρασκευή (16/8) την έναρξη της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 22/8 και ο αγώνας ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας στις 29/8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης