Παρά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (1-1), ο Γιώργος Σαββίδης με σημερινή ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε την «Ένωση» για τη φιλοξενία και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Για να ξεκαθαρίσουμε. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία τους, όλα ήταν τέλεια. Είναι μεγάλο ψέμα, κανείς δεν επιτέθηκε σε εμένα ή στους ανθρώπους μας και φυσικά δεν αντεπιτεθήκαμε. Υπήρξε μία μικρή ένταση μεταξύ κάποιων μπροστά από το μπουθ μας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνδρες και παραδεχόμαστε αν συμμετέχουμε σε κάτι, αλλά δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε ψεύτικες ειδήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων είναι ότι τη στιγμή της έντασης έσπευσαν στο σημείο στελέχη της ΑΕΚ, σχεδόν ταυτόχρονα με την αστυνομία. Λίγο αργότερα, στα αποδυτήρια, οι εκπρόσωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» ευχαρίστησαν την ΑΕΚ αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το σημερινό «ποστάρισμα» του Γιώργου Σαββίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης