Συναρπαστική αναμένεται η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Ε’ ομίλου του Europa League ανάμεσα στη Γρανάδα και τον ΠΑΟΚ (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) που θα γίνει στο Εstadio Nuevo Los Carmens της ισπανικής πόλης.

Oι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες να δώσουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση της νίκης. Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει το έδαφος που έχασε με την εντός έδρας ισοπαλία προς την Ομόνοια την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στη διάθεσή της και τους Ελ Καντούρι και Κρέσπο, οπότε ο Άμπελ Φερέιρα έχει και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στη διάθεσή του.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι των ομίλων του Europa League θα αγωνιστεί με τους Ζ. Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Σβαμπ, Αουγκούστο ή Ελ Καντουρί, Α. Ζίφκοβιτς, Μουργκ, Σφιντέρσκι.

Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων έχει κάποιες διαφορές. Στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια, η Γρανάδα έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γρανάδα δεν έχει προϊστορία με ελληνικούς συλλόγους, ενώ για πρώτη φορά προκρίθηκε στη φάση των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ έχει προϊστορία με ισπανικές ομάδες όπου σε 10 συνολικά αναμετρήσεις έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα τέρματα στα 10 αυτά παιχνίδια ήταν 11-20.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος διαιτητής Τιάγκο Μαρτίνς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης