Με το παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 19.30 (ΝΟVA 1) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν φυσικά τη νίκη στη μεταξύ τους μονομαχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ελαφρά ταξιαρχία» στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, θέλει το πρώτο της τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

Πάντως τα… ρέστα του για το «διπλό» θα παίξει και ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος με νίκη έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία συγκατοικούν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παπάζογλου ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο από την προπόνηση της Κυριακής και προστέθηκε στις απουσίες των Ανιέτε και Κιταμπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Ντόριαν Λεβέκ, Εβγέν Σάκχοφ, Κάρλος Σαμπράνο, Γκόικο Τσίμιροτ, και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ωστόσο θα έχει για πρώτη φορά στη φαρέτρα του τους νεοαποκτηθέντες, Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 1-3

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-1

 Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-1

ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-0

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 (Ριζούπολη) Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (ΝΟVA 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης