Τη νομική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για ένα ποσό κοντά στα 65.000 ευρώ που δάνεισε στον Ζήση Βρύζα και το οποίο δεν του επεστράφη ποτέ από τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ.

Αυτό αποκαλύπτει την Τετάρτη η εφημερίδα «Live Sport», αναφέροντας ότι ο δανεισμός αυτός έγινε, μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού, πριν από περίπου έξι χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο παλαίμαχος επιθετικός ουδέποτε τα πήρε πίσω και για αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε στον δικηγόρο Γιώργο Βήτα.

Η αγωγή εκδικάστηκε στις 13 Νοεμβρίου 2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που δικαιώνει τον «Σάλπι».

Σύμφωνα με τη «Livesport», το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έχει κηρύξει την απόφαση εν μέρει προσωρινά εκτελεστή για το ποσό των 30.000 ευρώ. Συνολικά, ωστόσο, έχει επιδικαστεί ένα ποσό που φτάνει τα 97.000 ευρώ (μαζί με τους τόκους, τα δικαστικά έξοδα κ.ά.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζήσης Βρύζας, από τη μεριά του, δεν παρέστη προσωπικά στο δικαστήριο, ούτε είχε στείλει κάποιον νομικό εκπρόσωπό του, οπότε καταδικάστηκε ερήμην.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια η «Live Sport,» η σύμβαση δανείου μεταξύ Σαλπιγγίδη και Βρύζα συντάχθηκε και υπεγράφη το 2013. Ο πρώτος έλαβε μέρος των χρημάτων σε δύο δόσεις και τα υπόλοιπα έπρεπε να τα πάρει μέχρι το τέλος εκείνης της χρονιάς.

Το δάνειο έτσι μετατράπηκε σε οφειλή διαρκείας και οι δυο τους υπέγραψαν νέα τροποποιημένη σύμβαση για την εξόφληση του ποσού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης