Η αναμέτρηση στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ πλησιάζει για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, αλλά τα προβλήματα δεν περιορίζονται. O Πέδρο Ενρίκε αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να μείνει εκτός αγώνα.

Από την άλλη μπήκε ο Μπίσεσβαρ, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Κάνιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνέχισε το πρωί της Πέμπτης (11.04) την προετοιμασία του για τη μάχη στο AEL FC Arena.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο κορόιδο. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο εκτελέσουμε ασκήσεις 3 Vs 2 με έμφαση στη φυσική κατάσταση. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Ενρίκε αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο Κάνιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ζαμπά ο οποίος αύριο αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μπίσεσβαρ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Τέλος ο Άκπομ βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε.

Την Παρασκευή (12.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης