Μετά από 3,5 χρόνια παραμονής στον ΠΑΟΚ, διάστημα στο οποίο παραχωρήθηκε δανεικός σε Ατρόμητο και Λάρισα, ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα αποχαιρετά οριστικά τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης με προορισμό τον ΝΠΣ Βόλου.

Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αποχαιρέτισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, αναφέροντας: «Αγαπητοί οπαδοί. Ήθελα να δώσω περισσότερα, αλλά δυστυχώς για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπόρεσα. Λυπάμαι πολύ για αυτό. Θα μείνετε στην καρδιά μου και είμαι σίγουρος, ότι μία ημέρα θα συναντηθούμε ξανά. Σας ευχαριστώ όλους. Με αγάπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουάρντα έφτασε στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή από τον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2017 και αγωνίστηκε με τον δικέφαλο του Βορρά σε 38 επίσημους αγώνες, με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Στο διάστημα των δανεισμών του αγωνίστηκε ακόμα 42 φορές με τον Ατρόμητο, σκοράροντας 13 γκολ και με 5 ασίστ, ενώ στη Λάρισα στην διάρκεια της περυσινής σεζόν έπαιξε σε 23 αγώνες, με 7 γκολ και 6 ασίστ.

Από το 2015 που φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου, έχει αγωνιστεί μαζί της 30 φορές με απολογισμό ένα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης