Όχι μόνο στο Βελιγράδι και όλη τη Σερβία, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, υμνείται από χθες το βράδυ ο φορ του ΠΑΟΚ Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γεωργία, στέλνοντας την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι.

Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του, αλλά και εκατοντάδες φίλους του ΠΑΟΚ που με αναρτήσεις τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του πλέκουν το εγκώμιο, δεδομένου μάλιστα πως είναι και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη ευστοχία από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε πάτησε το πόδι του στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανακηρύχθηκε από τα ΜΜΕ της πατρίδας του «εθνικός ήρωας», δήλωσε για αυτήν την επιτυχία: «Μπορώ να πω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου. Ονειρευόμουν, όταν ήμουν μικρός, να πετύχω ένα τόσο σημαντικό γκολ για την πατρίδα μου. Αξίζαμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά το γκολ μου, απλώς ευχαρίστησα τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία για όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να ανασάνω κανονικά, τα πάντα χοροπηδάνε μέσα μου. Πάμε στη Ρωσία».

Η χθεσινή ήταν η 5η συμμετοχή του Πρίγιοβιτς με την εθνική Σερβίας, στην οποία εντάχθηκε πρόσφατα μετά τη μεταγραφή του από τη Λέγκια Βαρσοβίας στον ΠΑΟΚ και ενώ έχει συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες της Ελβετίας, που είναι η δεύτερη πατρίδα του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης