Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Αντρέ Ρικάρντο, έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 21χρονος Πορτογάλος μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube κι αναφέρθηκε τόσο στους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του ελληνικού συλλόγου, όσο και στους στόχους του με αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω υπέροχα που είμαι σ’ αυτό το σύλλογο και είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Ήρθα για να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Θα είναι φανταστικά!» τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του ο πρώην άσος της Φαμαλικάο και προσέθεσε: «Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ! Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με απίστευτους φιλάθλους. Είναι φανταστικοί! Έλαβα πολλά μηνύματα και τους είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ καλό για έναν παίκτη να το νιώθει όλο αυτό, όταν είναι καινούργιος. Θέλω να σας δω όλους στο γήπεδο σύντομα και να κερδίσουμε πολλά μαζί».

Κλείνοντας, ο Αντρέ Ρικάρντο μίλησε για τον εαυτό του και το αγωνιστικό προφίλ του: «Αρχικά, να πω πως είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να παίζουν καλά. Είμαι δημιουργικός ποδοσφαιριστής, με καλή τεχνική και μου αρέσει να σκοράρω, αλλά και να δίνω ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης