Σε διαδικασία προπονήσεων εκτός Θεσσαλονίκης θα ενταχθεί από την Τρίτη ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αναχωρήσει από τη βάση του για την Πορταριά Πηλίου, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Μαγνησία συμπεριλήφθηκε κανονικά ο νεοαποκτηθείς Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος από το απόγευμα της Κυριακής (2/8) προπονείται με την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καραντίνα, από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον Covid-19, βρίσκεται ο Μίροσλαβ Στοχ, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν, για να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, οι Γιόσιπ Μίσιτς, Ζήσης Χατζηστραβός.

Με την ομάδα θα βρίσκονται, όμως, οι Δημήτρης Πέλκας, Ινγκι Ινγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν το πρόγραμμά τους, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Στην αποστολή για το Πήλιο συμπεριλήφθηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ρέι, Μελίσσας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Τζόλης, Ουάρντα, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης