Στην πίεση και το κακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζεται η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέσα σε δύο μήνες καταφέραμε από εκεί που ήμασταν όλοι Θεοί, φτάσαμε στο σημείο να είμαστε οι χειρότεροι. Υπάρχει μία γενική απαξίωση στην ομάδα, όλοι είμαστε άχρηστοι κι αυτή είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Όπου υπάρχει μουρμούρα, υπάρχει και ταλαιπωρία». 

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά»: 

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι ικανοποιημένος σήμερα από την ομάδα. Ο αντίπαλος δεν έχει τελικές, εμείς είχαμε 4-5 τελικές για να κάνουμε γκολ. Αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις. Μία τόσο καλή ομάδα δεν μας έκανε φάση κι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε στα θετικά. Σε κακό αγωνιστικό χώρο τα παιδιά προσπάθησαν και είναι άδικο αυτό που έγινε, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κι αν λάβουμε υπόψη ότι στα τελευταία λεπτά που η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει, η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες. Δεν γνωρίζω αν είναι πέναλτι του Σαλπιγγίδη, αυτός επιμένει ότι είναι, εγώ δεν το είδα δεν έχω άποψη, αλλά είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια των παιδιών να μην συνδυαστεί με νίκη. Μας δοκιμάζει πολύ και ελπίζω στο τέλος να μας τα δώσει». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα και η ομάδα θα είχε λιγότερο ψυχολογικό βάρος. Η απουσία του κόσμου και εμάς δεν μας βοήθησε, αλλά και στον αντίπαλο δεν δημιούργησε πρόβλημα. Για μένα το πιο θετικό είναι ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από πλευράς ποδοσφαιριστών». 

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και είπαμε να τα κερδίσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά, αλλά και για να ηρεμήσει η κατάσταση που υπάρχει. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο βάρος πάνω στην ομάδα. Μέσα σε δύο μήνες καταφέραμε από εκεί που ήμασταν όλοι Θεοί, φτάσαμε στο σημείο να είμαστε οι χειρότεροι. Υπάρχει μία γενική απαξίωση στην ομάδα, όλοι είμαστε άχρηστοι κι αυτή είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες. Το είχα πει στην αρχή και το λέω ξανά. 

Όπου υπάρχει μουρμούρα, υπάρχει και ταλαιπωρία. Σήμερα συνεχίζεται αυτή η ταλαιπωρία για μας. Θα βγουν πάλι όλοι και θα πουν αυτό και εκείνο. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά γιατί δουλεύουν πολύ. Από την στιγμή που δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ και ο λόγος που δεν μας το δίνει από Πάνω, είναι που υπάρχει και αυτή η κατάσταση. Όταν εμείς λοιδορούμαστε από το πρωί ως το βράδυ κι από το βράδυ ως το πρωί δεν είναι εύκολο να παίξεις. Βέβαια αυτή είναι η Ελλάδα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι θετικό ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Να περιμένουμε ως το τέλος τι θα γίνει, και εκεί να μας κρίνετε…». 

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν καταλαβαίνει κανείς πως υπάρχει άσχημο κλίμα πάνω από την ομάδα Εμείς θα έρθουμε αύριο για προπόνηση και τα κεφάλια θα είναι κάτω γιατί δεν κερδίσαμε. Υπάρχει η εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι στεναχωριούνται εκτός από εμάς. Η ομάδα ήταν αυτή που πήγε εκεί και δημιούργησε προσδοκίες. Και φυσιολογικά για τα ελληνικά δεδομένα αντιμετωπίζουμε αυτά που αντιμετωπίζουμε εδώ που έχουμε φτάσει».

Με πληροφορίες από το sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης