Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», εντός της ημέρας ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να ανακοινώσει πως το καταληκτικό παιχνίδι της διοργάνωσης θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης επικαλείται θέματα ασφάλειας και, έχοντας στα χέρια του και σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ότι ο τελικός Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο.

Με 1.500… προσκεκλημένους

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική διαφορά σε σχέση με τον αντίστοιχο τελικό του 2016, τον φετινό αγώνα μεταξύ των δύο «Δικεφάλων» θα παρακολουθήσουν 1.500 άτομα με ειδικές προσκλήσεις, οι οποίες θα μοιραστούν στην ΕΠΟ και τις δύο ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να διεξαχθεί ο τελικός παρουσία φιλάθλων, έστω και με πολύ λιγότερους από τους 17.000 που είχε στον περσινό τελικό στο πλευρό της, κάθε μια από τις δύο ομάδες, κάτι που αποτελεί επιθυμία τόσο της FIFA όσο και της UEFA.

Οι πιθανότητες πάντως να αλλάξει η σχετική απόφαση o κ. Βασιλειάδης για τον τελικό Κυπέλλου είναι ελάχιστες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης