Στην τελική ευθεία προετοιμασίας του για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, τη Δευτέρα (23/12), με τον Ατρόμητο, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Μάχη που, όπως τόνισε εμφατικά σήμερα, μιλώντας στο PAOKTV, o Τσούμπα Άκπομ, ο «Δικέφαλος» θα κερδίσει.

«Τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο είναι πάντα δύσκολα. Δε θα είναι εύκολο για μας, όπως δεν ήταν και ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως το κάνουμε μέχρι τώρα και είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μεθαυριανή αναμέτρηση ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λεό Ζαμπά, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Με σημείο αναφοράς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακόμη, όπου βρίσκεται η δεύτερη μπουτίκ του τμήματος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε σήμερα Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Πλήθος υποστηρικτών της ομάδας βρέθηκαν στο σημείο, όπου, ανάμεσα σε άλλα, είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Λάζαρο Λάμπρου, οι οποίοι εκπροσώπησαν στη διαδικασία τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». Παρουσία στην εκδήλωση είχε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης