Ως την Πέμπτη έχουν ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την άδεια που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν πρόκειται να ξεκουραστούν αφού έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν σε αυτές.

Έτσι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, καθώς είναι στις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας, ενώ στην ομάδα επιστρέφει και ο Νίκος Καρέλης. Στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού συμπεριλαμβάνονται και οι Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Γιαννούλης, που αγωνίζονται στον Ατρόμητο, ως δανεικοί από τον Δικέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική Ελλάδας U21 δίνει δύο εξαιρετικά σημαντικούς αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει μαζί του τους Δημήτρη Λημνιό και Μάριο Σιαμπάνη.

Ο Μλάντεν Κρστάιτς της εθνικής Σερβίας συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μαυροβούνιο (11.10) στην Ποντγκόριτσα και Ρουμανία (14.10) στο Βουκουρέστι.

Η Ρουμανία εκτός από την Σερβία θα αντιμετωπίσει στις 11 Οκτωβρίου την Λιθουανία εκτός έδρας, με τον Αλίν Τόσκα να βρίσκεται στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει κληθεί στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου για τα παιχνίδια κόντρα στην Τανζανία, εντός και εκτός έδρας, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, θα μείνει εκτός.

Τέλος, με πέντε παίκτες του Δικεφάλου στην αποστολή της θα ταξιδέψει στη Ρίγα της Λετονίας η Εθνική Ελλάδας Κ19 για δύο φιλικούς αγώνες. Ο λόγος για τους Λύρατζη, Τσαούση, Διαμαντή, Μιχαηλίδη και Γαϊτανίδη που θα συμμετέχουν στα δύο παιχνίδια στις 10 και στις 16 Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης