Ακόμα ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε και συνδέθηκε με τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Επίθεση έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε ο Δημήτρης Βουτυράκης λίγο πριν από τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης (19/2), στη συμβολή των οδών Κλεάνθους και Λαμπράκη.

Άγνωστοι τον πλησίασαν και αφού άσκησαν βία εναντίον του, αφαίρεσαν έγγραφα που είχε πάνω του, μεταξύ αυτών και τη δημοσιογραφική του διαπίστευση. Οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η επίθεση είχε ως στόχο την ληστεία ή τον «τυφλό» ξυλοδαρμό ενός δημοσιογράφου, καθώς το θύμα είχε κρεμασμένη στο λαιμό του την διαπίστευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός έχει ως όνειρο να γίνει δημοσιογράφος και έχαιρε της ιδιαίτερης μεταχείρισης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που λόγω του καλοσυνάτου χαρακτήρα του, του προσέφερε ανελλιπώς διαπιστεύσεις για να μπορεί να παρακολουθεί τα ματς. Την Τρίτη παρακολούθησε τον ευρωπαϊκό αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ και κατά την αποχώρηση του δέχθηκε την επίθεση.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με κακώσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πλέον αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης