Στη θέληση και το ομαδικό πνεύμα που είχε το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεσίκτας στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας για να εξηγήσει τη νίκη του «Δικεφάλου» (3-1) και την πρόκριση που πήρε, στην Τούμπα, απέναντι στην τουρκική ομάδα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο. Παίζαμε σαν ένας, δείξαμε θέληση, πάθος και κερδίσαμε. Θα πάμε να παίξουμε έναν ακόμη τελικό, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το σημαντικότερο για μένα είναι να προσέξουμε τους εαυτούς μας, να μην έχουμε, πρώτα ο Θεός, κανένα κρούσμα με κορωνοϊό. Να είμαστε όλοι με τις οικογένειές μας και να παλέψουμε για τους στόχους μας», δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το πέναλτι που άφησε να εκτελέσει ο Τσούμπα Άκπομ, απάντησε: «Ο Τσούμπα ζήτησε να το εκτελέσει επειδή ήταν καλά και είναι φίλος μου, τον άφησα. Δεν πειράζει που το έχασε. Αυτό έχει σημασία στην ομάδα, να σέβεται και να αγαπά ο ένας τον άλλον».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τη σειρά του, επισήμανε μετά το ματς: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη, ίσως μας αδικεί το σκορ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε. Όλα είναι θέμα δουλειάς, δουλεύουμε σκληρά, αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πριν από το ματς σκεφτόμασταν τα περυσινά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας. Μπήκαμε σήμερα αποφασισμένοι να τελειώσουμε από νωρίς με την πρόκριση. Η Μπεσίκτας ανοίχτηκε και το πλήρωσε».

Ερωτηθείς για τον Χρήστο Τζόλη, η παρουσία του οποίου ήταν καταλυτική για τον ΠΑΟΚ, ο διεθνής αριστερός αμυντικός, απάντησε λέγοντας: «Αν και είναι παίκτης χωρίς πολλές εμπειρίες, όταν μπαίνει στο γήπεδο είναι πολύ ώριμος. Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτόν, είναι ταπεινός, δουλεύει πολύ. Τα πάμε καλά μεταξύ μας, αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης